동향

activity report(1997-98) of cost actions in the domain of food sciences and technology

분야

과학기술과 인문사회

발행일

2000/11/01


첨부파일


이 자료는 보안 문서로 등록이 되어 있습니다. 문서를 열람하시기 원하시는 분은 다음의 사용자 암호를 입력하신 후 사용하시기 바랍니다. 사용자 암호 : www.kosen21.org contents - body weight and energy expenditure, functional food and nutrition technology - biogenically active amines in food - bioactive plant cell wall components in nutrition and health - consumer oriented quality improvement of fruit and vegetable products - predicitive models of microbial growth in foods - improvement of the porduction of raw milk chesses - food consumption and composition data - effects of antiuntrients on the nutritional value of legume diet - pathogenic microorganisms in poultry and eggs - interacion of food matrix with small ligands influencing flavour and texture - continuous heat treatment of food

리포트 평점  
해당 콘텐츠에 대한 회원님의 소중한 평가를 부탁드립니다.
0.0 (0개의 평가)
평가하기
등록된 댓글이 없습니다.